Sider

torsdag den 23. januar 2014

Trænger du til nye vinterstøvler?


Ja, jeg endte så alligevel med at blive syg, så jeg måtte aflyse alle mine aftaler i dag, og har bare brugt hele dagen i sengen skiftevis sovende, med en bog eller computeren. I den forbindelse kom jeg til at kigge lidt på nogle nye vinterstøvler, da varme støvler jo bare er et must her om vinteren. Måske jeg ikke var blevet syg, hvis jeg havde husket sokker i mine gummistøvler den anden dag, så jeg ikke havde frosset om fødderne!

Jeg fandt en masse super lækre og ikke mindst budgetvenlige støvler fra Deichmann, som vi jo alle kender. Jeg elsker alle de forskellige muligheder, der er med støvler - både lange og korte, med og uden hæl, så de kan jo bruges til enhver lejlighed, og jeg har samlet lidt forskellige af mine favoritter på den ovenstående kollage. Og det bedste er næsten, at de allesammen koster under 500 kr. Lige disse dage er jeg nok mest til de lange støvler, når der jo er så meget sne og kulde, og jeg kunne virkelig godt bruge et nyt par. Jeg er specielt vild med det midterste par, som ser ud til at have det lækreste varme for inden i, som jo bare er en kæmpe fordel disse kolde dage.

Så find billige sko her på Deichmanns side, som samtidig er super smarte og moderne, og som ikke mindst holder fødderne dejlig varme, specielt når vi snakker støvler ;)

(I samarbejde med Deichmann)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...