Sider

onsdag den 26. februar 2014

Dagens outfit i mint, hvid og sort

Skjorte: H&M - Cardigan: Vero Moda - Jeans: Zara - Støvler: Bianco - Solbriller: Ray-Ban

Ur: Michael Kors - Ring: Birgitte Munch - Negle: Eyeko "Vintage Polish"


Et lille fint outfit fra i dag, hvor jeg dog indrømmet har snydt en lille smule. Jeg cykler nemlig i skole hver dag, så det er simpelthen umuligt for mig at have hvide bukser på uden, at de på én eller anden måde bliver beskidte allerede inden, jeg når frem. Så i realiteten havde jeg mørke bukser på, men i den ideelle verden var de altså hvide, så det får de jo selvfølgelig lov til at være her på bloggen også ;)

Dagen i dag stod på en masse præsentationer på skolen, og det gik nu meget godt, selvom det blev noget kedeligt til sidst. Her til aften var jeg så en tur i biografen med min søde veninde/nabo. Vi så filmen "Winter's Tale", og den kan virkelig ikke anbefales. Den var mærkelig, forvirrende og rimelig pointless - jeg var dog alligevel ok underholdt undervejs, og vi var de eneste to i salen, så vi kunne rigtig smide fødderne op og snakke sammen undervejs. Virkelig hyggeligt!

4 kommentarer:

 1. Hvor er du dog fin! Skønne billeder. Hvor er det dog bare en skam med filmen, den slags er så frustrerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Men ja, det er så skuffende :/

   Slet
 2. Det kender jeg kun alt for godt - Jeg cykler også altid til og fra alting, hvilket giver nogle begrænsninger. Heldigvis bor jeg i gåafstand til uni, så jeg kan altid lade cyklen stå de dage hvor jeg eksempelvis gerne vil have en lang frakke eller et par læderbukser på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bor heller ikke så langt væk, men synes bare altid jeg ender med at komme for sent, hvis jeg går :p

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...