Sider

onsdag den 19. februar 2014

Dagens outfit med mønster og perler fra Only

Top: Only (lignende- Cardigan: Vero Moda - Jeans: Dr. Denim - Støvler: Bianco


Jeg kom til at købe denne smukke top fra Only i sidste uge, men jeg er bare så glad for den! Det er jo bare én af de toppe, der er perfekt både til hverdagsbrug, men bestemt også til finere brug. Og så elsker jeg mønsteret, som ikke minder om noget, jeg ellers har. Ellers sker der ikke så meget disse dage udover masser af skole og projektskrivning, så det er ikke vildt spændende ;)

4 kommentarer:

 1. Hvor har den et fint print den top!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare helt vild med det! :)

   Slet
 2. Jeg er fuldstændig forelsket i toppens print! Og ja, jeg kunne virkelig også godt se den top i brug til lidt finere begivenheder. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - den egner sig så godt til begge dele :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...