Sider

onsdag den 12. februar 2014

Dagens outfit med ny skjorte fra H&M

Skjorte: H&M - Jeans: Dr. Denim - Støvler: Bianco - Bælte: Ukendt - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors

Ring: Skagen - Negle: OPI "Jinx"

I får lige lidt billeder af mit outfit fra i dag, hvor jeg havde en ny skjorte på, som jeg kom til at impulskøbe i går i H&M, da jeg havde lidt tid, der skulle fyres af inden, jeg kunne komme med bussen. Men jeg er sindssygt vild med den, og så gør det vel ikke så meget? ;) Ellers sker der ikke så meget disse dage - jeg går bare i skole og ellers ikke så meget andet spændende, men det er nu dejligt nok med lidt ro på! Jeg har forresten bestilt ny telefon i dag, så når jeg får den, så skal jeg nok lige vise, hvad det er for én. Jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin den skjorte! Den bliver helt sikkert også et hit til sommer :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var nemlig også det jeg tænkte! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...