Sider

fredag den 7. februar 2014

Hyggelige dage og den evige serieanbefaling

Jeg har haft et par super hyggelige og ikke mindst fuldt bookede dage. I går havde jeg en super kort skoledag, hvorefter jeg var på en lille shoppetur med nogle veninder og fik købt mig et par lækre ting, som I får at se i morgen. Derefter tog vi hjem til én af os, hvor vi havde et The Vampire Diaries maraton med de første afsnit af den første sæson. Seriøst, det er virkelig bare SÅ god en serie (min yndlings!), og jeg kan ikke anbefale den nok gange. Se den!!

Men jeg var så først sent hjemme i går, og i dag skulle jeg efter skole hjem til min farmors fødselsdag i den by, jeg oprindeligt kommer fra, så nu ligger jeg hjemme i min seng hos mine forældre og skal snart til at sove. I morgen er jeg blevet inviteret til endnu en fødselsdag, så det bliver hyggeligt, selvom min friweekend pludselig ikke længere er så fri. Men pyt! Jeg skal nok alligevel få tid til at sove lidt længe, og ikke mindst få skrevet nogle indlæg her til bloggen, som ikke bare er endnu ét, hvor jeg fabler om at have tralvt, haha ;) Hav en skøn weekend allesammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...