Sider

onsdag den 5. februar 2014

Masser af planer, alt for lidt tid


Billeder har intet med indlægget at gøre, men det var et jeg tog af en smuk solnedgang i efteråret, som jeg ikke har vist før, og jeg synes egentlig det er ret pænt. Men jeg har stadig ret travlt, og derfor halter det også lidt på blogfronten, men sådan er det jo. Jeg har lange dage i skolen, og i går var jeg henne ved en veninde, mens jeg i aften skal til et arrangement med mit arbejde. I morgen har jeg også en aftale med nogle veninder, og fredag skal jeg til min farmors fødselsdag. Weekenden er heldigvis helt fri, så der skulle jeg gerne få til afslapning og nogle indlæg her til bloggen.

Jeg havde ellers nær ikke overlevet i går morges. Jeg stod nemlig og gjorde mig klar til at skulle i skole, da jeg pludselig opdager en KÆMPE edderkop inde i mit soveværelse. Det er første gang jeg har set en rigtig stor edderkop i min lejlighed gennem de 2,5 år, jeg har boet her, så jeg var helt chokeret og bange. Og den sad et sted, hvor det var svært at slå den ihjel i én omgang, så jeg turde simpelthen bare ikke tage den. Så jeg måtte få min underbo (som jeg går i klasse med) til at tage den for mig. Lidt pinligt, men den var bare SÅ klam :(

2 kommentarer:

  1. HADER EDDERKOPPER! Vi bor i et møjgammelt hus, så de store klamme edderkopper er der nok af :-( Altså indtil vi fik kat - han spiser dem :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. De er også bare så klamme! Men smart med katten :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...