Sider

mandag den 24. februar 2014

Masser af projektskrivning!


Nøj, hvor er der godt nok stille her på bloggen for tiden, men jeg har simpelthen bare for meget om ørerne desværre. Jeg har haft sindssygt travlt med et skoleprojekt, hvor mange af mine opgaver i gruppen har ligget her i slutfasen, så det har taget meget af min tid. Det er heldigvis snart overstået nu - alt skrivearbejdet er i hvert fald, så mangler der bare lige nogle andre småting. Så håber jeg tingene falder lidt ned derefter ;) Men under alle omstændigheder havde jeg en skøn weekend med familien, som dog gik alt for hurtigt, uden jeg rigtig fik lavet så meget. Jeg må have haft brug for at koble af og lave ingenting åbenbart. Men vi snakkes lige ved i morgen, hvor jeg nok skal få et ordenligt indlæg op, for det er egentlig ikke, fordi jeg ikke har nogle idéer til indlæg, det er simpelthen bare tiden, det kniber lidt med (og energien!).

2 kommentarer:

 1. Så fint billede! :)

  Og ja. Jeg kender det alt for godt. Er kun selv lige kommet ud af en altoverskyggende eksamensperiode, og den slags fylder altså bare så uendeligt meget. Overskuddet svinder ind, og bloggen står stille. Sådan er det vist bare, for os alle, tror jeg. Suk :)

  Jeg håber, du kommer godt igennem det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have ;)

   Og godt at høre jeg ikke er den eneste!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...