Sider

torsdag den 20. februar 2014

Mere energi, tak?!


Kender I det, når man bare føler sig vildt energiforladt og uinspireret? Sådan har jeg det disse dage, og det er egentlig rigtig trælst, når jeg både har skole, projekt, bloggen og de sædvanlige huslige ting at tænke på, for når jeg så bare mest af alt har lyst til at sove, når jeg kommer hjem fra skole (hvilket jeg så som regel gør), så føles det bare ikke som om, jeg får ordnet de ting, jeg gerne vil. Men sådan har vi det nok allesammen i perioder. Og så hjælper det bare slet ikke, at det projekt vi arbejder med i skolen for tiden bare på ingen måde interesserer mig, så det er bare en virkelig sur pligt.

Selvom weekenden kommer til at bestå af meget projektskrivning, så skal den også nok blive virkelig hyggelig, for jeg skal nemlig hjem til min familie igen. Min mor og søster kommer ud til mig i morgen, og så skal vi på shoppetur (selvom jeg ikke har flere shoppepenge tilbage denne måned - øv!), hvorefter jeg kører med dem hjem. Så jeg håber, at en weekend med familien kan få mit energiniveau lidt op igen, så jeg er klar til næste uge :)

2 kommentarer:

  1. Familieweekend er også den bedste form for genopladning - det duer altid (:

    - Anne

    SvarSlet
  2. Åh, sådan en periode har jeg også. Håber lidt hygge i weekenden kan hjælpe dig. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...