Sider

mandag den 17. februar 2014

Min nye baby!


Så fik jeg endelig min nye telefon - denne smukke iPhone 5S i guldfarven. Den er så fin! Min gamle 4'er var også over 3,5 år gammel, så den trængte til at blive pensioneret og var efterhånden ved at være godt langsom, samtidig med at home-knappen ikke har virket i evigheder. Så det var stærkt tiltrængt med en ny, og jeg er bare så glad for den :)

Jeg lavede forresten et lidt sjovt indlæg for godt et års tiden siden med en lille gennemgang af mine mobiltelefoner gennem tiden, så hvis du er interesseret, kan det ses lige her.

4 kommentarer:

 1. Uff, hvor er den lækker! Jeg er virkelig fristet til at anskaffe mig en iPhone 5S i guld også. Problemet er dog bare, at min iPhone 4S knap nok er blevet et år gammel endnu, og så er SU'en vist heller ikke tilstrækkelig nok til at betale for en iPhone 5S. Suk. ;-)

  ♡ Simone
  simonewarncke.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan jeg nu godt forstå - men min den gamle trængte virkelig til at blive skiftet ud ;)

   Slet
 2. Åhhh, den er nu altså fin! Man fristes til at sige tillykke ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...