Sider

lørdag den 8. februar 2014

Mit seneste shoppingeventyr


Som jeg nævnte i går, så var jeg på en lille shoppetur i torsdags, og jeg fik købt mig nogle super fine ting! Jeg fandt først og fremmest nogle ting i H&M, nemlig en grå udgave af den strik jeg allerede har i sort, som jeg viste for et par indlæg siden. Derudover fandt jeg en super sød skjorte i en sart mintgrøn farve, som var på udsalg, og så også lige et pudderosa tørklæde, for jeg elsker bare den farve! Og så gjorde jeg ellers et stort kup i Bianco, for jeg fik i sommers et super lækkert par støvler derfra, men dengang var jeg i et dilemma omkring to par. I går faldt jeg så over det par, jeg endte med ikke at vælge i sommers, sat ned til under halv pris (bare 250 kr), og da jeg har været sindssygt glad for dem, jeg allerede har, ville jeg gerne have et nyt par til næste sæson, for de minder en del om hinanden. Så dem er jeg bare så glad for! De kan stadig findes på Biancos hjemmeside lige her, men der ligger de dog til fuld pris :)

4 kommentarer:

 1. Åh den grå strik ser da bare ud til at være noget af det dejligste i verden. Og det ser yndigt ud med det pudderosa tørklæde til :) Lige til at hoppe i og være helt vinterperfekt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare super skøn :D Og tak - jeg elsker også den kombination!

   Slet
 2. Sikke lækre køb!
  Jeg er vild med de lyse nuancer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og ja jeg er også vild med de lyse farver for tiden :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...