Sider

tirsdag den 25. februar 2014

Neglelakker: Farverne jeg altid går tilbage til


Selvom jeg har rigtig mange neglelakker (vil skyde på 70+), så er der bare nogle farver, som jeg bliver ved med at gå tilbage til, og som jeg generelt bruger oftere end de andre af mine neglelakker. Så derfor tænkte jeg lige, at jeg ville dele farverne med jer. Dog tror jeg ikke det er dem alle, der stadig kan fås, men ellers skulle det vist heller ikke være helt umuligt at finde nogle, der minder om dem :)

Fra venstre mod højre:

1. OPI "Dutch Ya Just Love OPI?" - Den smukkeste dybe lilla farve med lidt gyldent shimmer i, som gør den mere unik, selvom en mørk lilla jo er en klassiker.
2. OPI "I Don't Give a Rotterdam!" - Denne har den skønneste støvede lyseblå farve med en del sølvshimmer i, og jeg elsker den bare gennem alle årstider.
3. OPI "Dutch Tulips" - En klassisk rød farve, som man jo bare skal eje, og som jeg også rigtig tit bruger. Den er en anelse koralrød, men stadig meget klassisk rød.
4. Chanel "533 April" - Den smukkeste mørke hindbærrøde farve! Den ser umiddelbart lidt lysere ud på billedet, end den er i virkeligheden, hvor den er mere mørkerød. Én af mine absolutte favoritter!
5. GOSH "570 Peachy" - Denne fine orange farve har jeg stort set altid på tæerne gennem hele sommeren, da den bare er så fin og frisk, og så synes jeg altid den får mine tæer til at se brunere ud.
6. Essie "Splash of Grenadine" - En skøn blanding af lyserød og pink, som jeg bare elsker, da den er mere anderledes i farven end klassiske nuancer af lyserød eller pink.
7. Eyeko "Petite Polish" - Denne helt lyserøde farve er ret gennemsigtig i konsistensen, så den giver bare et super flot og "clean" look til neglene, og jeg bruger den virkelig tit, hvis jeg ikke lige føler for at bruge en masse tid på at ordne negle, men jeg stadig gerne vil have, de skal se pæne ud. Så er et enkelt lag med denne nemlig lige, hvad der skal til.

Har du nogle neglelakker, som du bare altid går tilbage til? :)

P.S. Neglelakkerne ser allesammen ud, som om de knap nok er blevet brugt, men det er de skam - de er bare allesammen lige blevet rystet, så derfor ser de så fyldte ud.

2 kommentarer:

  1. Jeg må hellere prøve OPI - Indtil nu har jeg kun brugt Chanel og Essie, og mine favoritter er en rød og en blå, hvilke jeg altid vender tilbage til!

    SvarSlet
    Svar
    1. Rød og blå er altså også bare klassikere! Men jeg synes helt klart du skal prøve OPI - det er mit yndlingsmærke :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...