Sider

tirsdag den 11. februar 2014

Ønsker til smykkeskrinet

Jeg er på det seneste blevet endnu mere vild med smykker end normalt, og jeg føler bare slet ikke, jeg kan få nok af dem. Én af de førende danske smykkedesignere må jo helt klart være Julie Sandlau, og det er der bestemt en grund til, for hun laver da bare nogle af de smukkeste smykker, man kan ønske sig.

Jeg er specielt vild med hendes øreringe og ikke mindst fingerringene, hvilket også er de smykker jeg til dagligt går mest med sammen med et ur. Jeg er generelt mest til guldsmykker, men jeg er også helt vild med hendes oxiderede sølvsmykker - det giver bare et mere råt look, og så er det også bare meget mere anderledes, end det traditionelle sølv. Som I nok allerede har set, så har jeg sammensat en lille collage med mine favoritter fra webshoppen, som jeg bare ville elske at eje. Specielt sættet med ringen og øreringene med den smoky sten er jeg bare helt skudt i!

Det jeg elsker ved Julie Sandlau er kombinationen af de virkelig trendy og anderledes smykkedesigns, og den virkelig høje kvalitet af materialer og håndværk. Dette afspejler sig selvfølgelig også i prisen, men kvalitet og pris hænger jo unægteligt sammen, når det kommer til smykker, så de er uden tvivl det værd og mere til!

(I samarbejde med Julie Sandlau)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...