Sider

søndag den 2. februar 2014

Ny strik fra H&M og lidt makeup


Jeg har haft en lidt hektisk men hyggelig weekend. Jeg var på arbejde i går, og pludselig vender jeg mig om og ser mine forældre og Minnie stående i butikken helt uanmeldt, så jeg blev helt paf. Men de ville overraske mig med et besøg, så da jeg fik fri tog vi hjem til mig og spiste kage, og så blev de også og spiste aftensmad. Vi fik de lækreste pizzaer, så det kunne ikke være bedre. Da de var taget hjem var jeg så træt, at jeg endte med at gå i seng kl. 21 - det er ikke særlig tit det sker for mig! I dag har jeg også været på arbejde, men det var en lille kort og hyggelig dag. 

Men det, jeg egentlig bare ville vise, er en ny strikketrøje, som jeg købte for nogle dage siden i H&M.  Den er jo bare rimelig basic med den sorte farve og snittet, og det er meget fintstrikket og tyndt stof, men jeg synes den er så fin, specielt med en krave under. Og så koster den kun 129, så det er jo til at overkomme. Den ligner meget denne her fra deres webshop, men det er vist ikke helt den samme, men den ligner ekstremt meget. Og bare lige for sjov skyld, så får I også lige et billede af dagens makeup, når jeg nu alligevel var i gang med at tage billeder ;)


En skinnede grøn eyeliner (GOSH "Alligator" blyant) på den nederste vippekant og våde kant, samt koral/orange på kinder (MAC "Peaches" blush) og læber (Revlon "Tutti Frutti" lip butter). Vildt simpelt men stadig fint og spændende. Jeg elsker altid at lege lidt med makeuppen, når jeg skal på arbejde ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...