Sider

fredag den 14. februar 2014

Skønne ting til hjemmet fra Magasin


Det, jeg altid først tænker på i forbindelse med Magasin, er deres helt fantastiske skønhedsafdeling, som jeg elsker så utrolig højt. Men Magasin er jo så meget mere end det - de har virkelig bare det bedste af det bedste indenfor ALT. Og det gælder også, når vi snakker om ting, der pifter boligen op.

De har nemlig de lækreste ting fra alle de kendte mærker som fx Kähler, Hay, Rosendahl osv. Jeg er selv kæmpe fan af Kählers designs, hvilket jeg jo bestemt ikke er ene om, for jeg kender snart ikke én eneste, der ikke ejer én af de klassiske Omaggio-vaser, og som I kan se på billedet gælder det også mig selv. Og jeg ville bestemt heller ikke sige nej til lysestagerne i samme serie! Derudover er jeg bl.a. også vild med de kendte og skønne fugle af træ, som min mor er så heldig at eje et par stykker af, samt de lækre Kaleido-bakker fra Hay. Så hvis dit hjem trænger til en lille makeover, så er Magasin uden tvivl et besøg værd, om det så er i én af butikkerne eller på deres webshop, hvis du ligesom mig desværre ikke lige er så heldig at bo i nærheden af én af butikkerne.

(I samarbejde med Magasin)

2 kommentarer:

 1. Jeg burde virkelig snart anskaffe mig en Kähler vase. De er bare så smukke og enkle på samme tid!

  Jeg har også lige et spørgsmål: Hvilken widget er det du bruger til dine relaterede indlæg? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! :)

   Og jeg bruge den, der hedder "nrelate", men den opfører sig lidt mærkeligt for tiden :/

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...