Sider

fredag den 21. februar 2014

Til ønskelisten: Skønne dufte til foråret


Jeg elsker virkelig bare parfumer - specielt de søde og friske af slagsen, og specielt om foråret og sommeren bliver der jo lanceret en masse nye og friske dufte. Jeg er helt vild med Dolce & Gabbanas nye duft "Dolce", som er så skøn i duften og flakonen er bare helt uimodståelig. Det er dog ikke en limited edition forårsduft, men en ny permanent duft til Dolce & Gabbanas parfumelinje, og jeg er sikker på den nok skal blive et kæmpe hit! Jeg vil i hvert fald gerne selv eje den ;)

Derudover er der lige kommet et par nye lækre limited edition forårsdufte fra Marc Jacobs, som hedder "Daisy Delight", og jeg er specielt vild med Eau So Fresh udgaven af denne. Og så har jeg for nyligt forelsket mig vildt meget i de to Chanel Chance dufte "Eau Fraiche" og "Eau Tendre", og selvom de selvfølgelig er nogle kæmpe klassikere, der kan bruges året rundt, så tiltaler de mig bare ekstra meget, når jeg er i forårsstemning. Ville ønske jeg kunne købe dem allesammen, men det går nok ikke lige ;) Er der nogle parfumer I sukker efter for tiden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...