Sider

søndag den 16. februar 2014

Ting til hjemmet fra MegaNice


Som i måske kan gætte, så er jeg meget fascineret af boligindretning lige for tiden, og selvom jeg måske ikke lige nu står og skal give min lejlighed en stor makeover, så kan jeg vel stadig drømme lidt, ikke? Derfor har jeg denne gange kigget lidt på MegaNice.dk og fundet en masse lækre ting frem fra deres side.

De har masser af ting til forskellige formål fra køkkenting, lamper, sengetøj og ting til badeværelset, så der er noget til ethvert rum. Jeg er specielt vild med deres sengetøj og pyntepuder. De har bl.a. et skønt sengesæt fra Sødahl med det flotteste motiv af et verdenskort, samt nogle super søde puder med skønne dyr på, og så er jeg jo selvfølgelig helt vild med puden med det smukke bogreolsmotiv på - den er jo som skabt til min stue! Den er i øvrigt af mærket Gartex, hvis du er ligeså vild med den, som jeg er! Derudover har jeg generelt en svaghed for flotte lamper, billeder og lysestager - de kan bare peppe ethvert rum op. Og så elsker jeg nye køkkenting og kombinationen af rød/sort gør bare, at jeg får en ustyrlig lyst til nye skåle og fade, selvom jeg måske ikke ligefrem står og mangler nogle nye. Suk! ;)
Hvilke favoritter har du fra MegaNice?

(I samarbejde med MegaNice.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...