Sider

torsdag den 27. marts 2014

Brug for lidt sund inspiration?

x & x
x & x
x & x
x & x
x
x & x
x & x
x & x

Vi nærmer os jo snart bikinisæsonen og i den anledning vil de fleste af os nok gerne lige strammes lidt op (mig selv inkluderet!). Meeeeen det kan godt nogle gange knibe lidt med motivationen i hvert fald for mit eget vedkommende, så derfor har jeg lige samlet en masse skønne billeder, der gerne skal motivere lidt. De fleste er fundet på tumblr, så jeg håber, jeg har linket til de oprindelige ophavsmænd af billederne, ellers må I lige kontakte mig, for det er nogle gange lidt svært at vide. Men har I nogle gode råd til, hvordan man kan holde sig motiveret? :)

2 kommentarer:

 1. Skønne motivationsbilleder. Intet er så lækkert som frisk frugt!

  Og åh, jeg elsker dit nye design!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er så smukt!

   Og tusind tak skal du have :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...