Sider

onsdag den 5. marts 2014

Dagens outfit fra en kold og trist onsdag

Skjorte: H&M - Shorts: Vero Moda - Støvler: Bianco - Taske: David Jones - Ur: Michael Kors


Et lille outfit fra i dag, hvor der da bare har været det mest triste vejr - jeg troede jo, det var blevet forår?! Vil gerne snart kunne have nogle lidt tyndere tights på, det er altså bare lige lidt pænere. Men jeg havde bare en kort dag i skolen i dag, og ellers skulle jeg nogle ting inde i byen bl.a. med min studiegruppe. Så ja, det har såmænd ikke været specielt begivenhedsrigt. Og nu vil jeg ellers smutte ind i seng og læse en smule, inden det er tid til at sove. Jeg skal nemlig på arbejde hele dagen i morgen, så jeg skal gerne være godt udhvilet :)

6 kommentarer:

 1. Ja, der er godt nok gråvejr over Aalborg, de der dage med solskin, var åbenbart en kort fornøjelse - håber de vender tilbage!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg godt nok også - og gerne meget snart! ;)

   Slet
 2. Super lækker skjorte! :-)

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...