Sider

søndag den 30. marts 2014

En skøn og travl weekend


Så blev det jo allerede søndag aften igen, og vi skal til at starte på en ny uge. Weekenden er bare fløjet væk for mit vedkommende. Fredag havde jeg en sen vagt på arbejde, så jeg var først lige hjemme til at se X-Factor, og så var det ellers på hovedet i seng, for jeg skulle arbejde igen lørdag. Efter arbejde lørdag var jeg sammen med en veninde til en hyggeaften med masser af usund mad og film. Så hyggeligt! Og i dag havde jeg så først besøg af mine forældre, min farmor og Minnie, hvor vi gik en lang tur i det helt fantastiske vejr (jeg måtte tage jakken af!!) og spiste banankage i solen. Og her til aften lavede jeg lækker aftensmad sammen med en anden veninde. Hvem havde troet, jeg kunne være så social, haha? ;) Jeg håber I har haft en ligeså skøn weekend i det fantastiske vejr!

Min uge står igen på masser af fridage, men jeg har så til gengæld allerede deadline for næste projekt om en god uge, så det bliver ikke ligefrem ferie. Og så får vi jo løn i morgen! Er du gal, hvor har jeg glædet mig, for jeg har bare været så fattig hele marts, at jeg faktisk stort set ikke har købt andet end mad. Det er lidt for kedeligt ;)

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg har også med spænding ventet på løn - eeeelsker løn!

    - Anne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...