Sider

søndag den 9. marts 2014

Fødselsdag, brunch og grand prix


Beklager den lidt dårligere billedkvalitet end normalt, men jeg lod mit spejlreflekskamera blive hjemme ved mig selv denne gang, mens jeg har været på weekend hjemme ved mine forældre. Selvom kameraet i min nye iPhone 5S er betydeligt bedre end i min gamle 4'er, så blegner det stadig en del sammenlignet med mit rigtige kamera..

Men nok om det! Jeg er jo som sagt hjemme ved mine forældre denne weekend, min far havde nemlig fødselsdag i går. Han blev hele 51 år - det er altså lidt vildt! Men i den anledning havde vi besøg af familien til lækker brunch, og det var bare super hyggeligt. Derudover fik vi også vildt lækker mad om aftenen, hvorefter vi så Melodi Grand Prix. Sidstnævnte var dog en kæmpe skuffelse, da sangene i år simpelthen var så forfærdelige, at man skulle tro, det var en joke. Jeg sad helt seriøst og overvejede, om de med vilje havde valgt nogle dårlige sange, så de ikke kunne risikere at skulle være vært for det internationale grand prix igen næste år. Det var virkelig ikke værd at se!

I dag har jeg ellers bare sovet længe, lavet lidt projekt, knoklet på mine forældres crosstrainer og ellers bare forberedt lidt her til bloggen. Perfekt søndag! Selvom jeg nok burde have været lidt mere ude og nyde det fantastiske forårsvejr ;)

2 kommentarer:

 1. Tillykke med din far - min mor fyldte også 51 her d. 27, det er altså vildt. Lækre billeder ellers.
  Jeg kan ikke afsky MGP, men var på arbejde på et bosted, så var tvangsindlagt, til at se det - puh, det var horribelt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og tillykke med din mor også! :) Og ja, det var simpelthen bare så dårligt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...