Sider

torsdag den 13. marts 2014

Gårsdagens mintgrønne outfit og lidt detaljer

Skjorte: H&M - Cardigan: Vero Moda - Bukser: H&M - Taske: David Jones - Støvler: Bianco 
Solbriller: Ray-BanUr: Michael KorsRing: Skagen - Negle: Rimmel "873 Breakfast in Bed"


Mit tøj fra i går, som meget godt afspejler min glæde ved mintgrøn lige for tiden. Havde ellers helt glemt at bruge disse bukser gennem lang tid efterhånden - kender I det, når man ganske enkelt bare glemmer at bruge noget tøj, som man egentlig stadig er rigtig glad for? Det kender jeg i hvert fald selv lidt for godt. I går var ellers bare en afslappet dag med projektarbejde med min studiegruppe, mens jeg i dag har haft en skøn fridag, hvor jeg har fået vasket tøj, handlet ind, løbet en tur og ellers bare slappet af med en god bog. Sådan nogle dage er altså bare guld værd!

2 kommentarer:

  1. Åhhh - Den lyse farve minder sådan om forår! Og så er farven super god sammen med skjorten :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have og ja, den er bare indbegrebet af forår :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...