Sider

lørdag den 1. marts 2014

Hej forår!


Årh, tænk at det endelig officielt er blevet forår igen - i hvert fald da hvis man skal tro på kalenderen! Vejret har jo så godt nok ikke ligefrem vist sig fra sin bedste side i dag, men det går nok, for jeg brugte alligevel det meste af min dag indenfor på mit arbejde. Jeg håber dog det skønne vejr fra de foregående dage kan vare ved det næste stykke tid, for det kan virkelig bare mærkes på humøret og energien, når solen endelig er fremme. I morgen har jeg en lille kort arbejdsdag, og så får jeg ellers om aftenen besøg af en veninde til Oscar-night. Det kan I tro, jeg glæder mig til, selvom det nok bliver lidt trælst at skulle op og i skole mandag morgen, men oh well ;) Hav en skøn weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...