Sider

torsdag den 20. marts 2014

Lidt hverdagstanker..


Jeg synes ikke lige, jeg har haft de bedste par dage. Selvom jeg egentlig ikke har noget undervisning denne uge, så er der en deadline for vores nuværende projekt på mandag, og derudover hænger tankerne om praktikansøgninger konstant over hovedet på mig. Og selvom jeg jo så har haft alverdens tid pga. den manglende undervisning, så synes jeg bare slet ikke rigtig, jeg har fået lavet ret meget alligevel. Jeg har nemlig været ret svimmel og træt de sidste dage og bare følt mig sådan helt ved siden af mig selv - kender I det? Det har i hvert fald ikke været specielt sjovt. I går aftes skulle jeg dog til et stort leverandørmøde med mit arbejde, så jeg trodsede svimmelheden, og det var bare super hyggeligt!

Ellers skal jeg bare til et lille møde i morgen og så skrive en masse projekt, mens lørdag står på arbejde og søndag afslapning og projekt. Så der sker såmænd ikke så meget spændende her. Hvad skal I bruge jeres weekend på? :)

2 kommentarer:

  1. Selvom man ikke har rigtige mødetidspunkter, kan man godt stresse alligevel. Jeg siger dig, da jeg fik skrevet min praktikkontrakt under i sidste år, var det også bare en KÆMPE byrde der faldt fra mine skuldre. Det er utrolig så meget man kan stresse over en dato der skal afleveres noget på. :S

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er virkelig rigtigt! Glæder mig sådan til at få det ud af hovedet :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...