Sider

torsdag den 6. marts 2014

Lækkert nyt til bogreolen fra Amazon


Det er efterhånden rigtig lang tid siden, jeg sidst har købt en god portion bøger hjem fra Amazon, så nu syntes jeg, det var ved at være på tide. Og det blev altså så til denne fine bunke, som jeg glæder mig helt vildt til at give mig i kast med. Jeg er allerede startet på "Amelia Anne Is Dead and Gone", og den er ganske underholdende indtil videre. Men jeg har da i hvert fald læsestof til det næste lange stykke tid nu, så det er jo bare så skønt. Læser I noget spændende for tiden? :)

2 kommentarer:

  1. Åh en fin bogstak i skønne farver! Nyt læsestof er en vidunderligt fin ting!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig og ja, jeg er også ret vild med farverne ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...