Sider

fredag den 21. marts 2014

Min ultimative drømmerejse


Jeg har efterhånden nævnt det nogle gange før, men jeg drømmer virkelig om at komme på ferie i USA engang. Faktisk så meget at hvis jeg ender med aldrig at komme derover, så tror jeg, at jeg vil betragte mit liv som lidt af en fiasko, haha ;) Men der er ikke bare ét bestemt sted i USA, jeg kunne tænke mig at besøge, for det er jo netop noget af det, der er så vildt ved landet; der er bare så sindssygt mange byer, man bare skal se. Så jeg drømmer om en rundrejse i hele landet. New York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Miami, Atlanta og ja, jeg kan blive ved. Jeg vil bare se det hele!

Når denne drøm så forhåbentligt engang bliver en realitet, så vil jeg helt sikkert arrangere turen sammen med et rejseselskab som fx Top Tours. Jeg er nemlig en ret stor tryghedsnarkoman, så jeg vil bare være 100% sikker på, at alt er i orden med fx hotellerne, transporten mellem byerne osv. for det er bare så ærgerligt, hvis der går noget galt. Udover rejser til USA, tilbyder de dog også rejser til masser af andre steder rundt omkring i verdenen, som fx Thailand, Dubai, Australien og så mange andre lande. Så tag et smut forbi deres side, og drøm dig langt væk! Og fortæl mig endelig i en kommentar til dette indlæg, hvor din drømmerejse går hen - det er altid så spændende at høre om :)

P.S. Billedet er forresten ét min far har taget, da han for nogle år siden var så sindssygt heldig at komme til Atlanta og Mexico med sit arbejde. Jeg var jo bare sleeeet ikke misundelig ;)

(I samarbejde med Toptours.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...