Sider

lørdag den 15. marts 2014

Mine hverdagssmykker

Ringe: Birgitte Munch (den med "blomsten") og Skagen (den med stenene) - Ur: Michael Kors 

Øreringe: Smykkekæden

Jeg er ikke den store eventyrer, når det kommer til smykker, og langt de fleste dage ender jeg bare med at have de samme smykker på, og det er jo også fint nok, for jeg er super nemlig glad for dem. Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer dem, selvom I måske har set dem før i forbindelse med forskellige outfit-posts. Jeg er generelt mest til guldsmykker, hovedsageligt fordi jeg elsker mit store guldur fra Michael Kors, og derfor matcher de andre smykker dertil.

Jeg går sjældent med halskæder, så udover uret går jeg med de to ringe; en billig men fin én fra Skagen og min nye yndlings, som er af ægte sølv og ren guld, og som jeg helt sikkert vil bruge resten af livet. Derudover bruger jeg altid et par klassiske perleøreringe, da jeg synes det er så fint, og så passer de til alt - både sølv og guld. Perlen er desuden trykket lidt flad, så de ikke stikker for langt ud fra øret, og det kan jeg super godt lide.

Så det er faktisk de smykker, jeg bruger 90% af tiden. En gang i mellem kan jeg finde på at skifte ud med sølvsmykker, så der har jeg et andet sæt, jeg bruger - som stadig inkluderer øreringene og Birgitte Munch-ringen, da den jo både er guld og sølv, men derudover en anden ring og ur. De kan ses i dette indlæg. Har du nogle smykker, du bare altid bruger? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...