Sider

tirsdag den 4. marts 2014

Oscar night!

Jeg havde en skøn Oscar-nat med en sød veninde, og vi havde faktisk ingen problemer med at holde os vågne, selvom showet trak lidt i langdrag til sidst. Og vi nåede skam også lige at få en enkelt times søvn inden, vi skulle op og i skole. Meeeen jeg var godt nok lidt træt, da jeg kom hjem fra skole, så jeg fik sovet nogle timer inden, jeg skulle op og have lidt aftensmad, og så gik jeg ellers tidligt i seng igen. Det var faktisk min første Oscar-nat, og det var bestemt en succes!

Men for at vende tilbage til selve showet, så synes jeg det var super godt! Som sagt lidt for langtrukkent, men ellers underholdende. Elskede Ellen som vært, mange af takketalerne og var glad for, at vi trods alt fik én Oscar til Danmark. Jeg synes dog kjolerne var ret kedelige i år desværre :/ Har I set showet, og hvad synes I om det?

4 kommentarer:

 1. Super show … og dejligt med så frisk en vært - og billedet er jo bare genialt!

  // Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og ja, det er simpelthen bare så skønt :D

   Slet
 2. Jeg elsker det billede, og nøj hvor var Ellen en sjov og afslappet vært! Jeg troede vitterligt ikke, hun rent faktisk ville bestille pizza, så fint! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg troede virkelig også bare det var for sjov, haha :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...