Sider

mandag den 24. marts 2014

Outfit fra i fredags med kjole og sneakers

Kjole: Envii - Cardigan: Vero Moda - Sko: Converse - Ur: Michael Kors - Ring: Skagen 


Ja, som overskriften siger så er dette outfit egentlig fra i fredags, men det begyndte at regne i løbet af dagen, så jeg havde ikke lige mulighed for at tage billeder før i dag, men det gør jo heller ikke noget. I fredags havde jeg bare et mentormøde, jeg skulle til i forbindelse med min uddannelse og ellers bare lidt handlen ind, så det var nu meget afslappet med en casual kjole og et par converse, som jeg endelig er begyndt at bruge igen! Tror dog ikke jeg pakker støvlerne helt væk endnu, for synes godt nok vejret svinger lidt stadig. I dag har vi så haft projektafleveringer og præsentationer, men det gik ganske smertefrit, og dagen var egentlig ret kort. Så er en mandag lige til at klare ;)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...