Sider

mandag den 10. marts 2014

Random facts om mig #7


- Jeg har i alt besøgt 18 lande i Europa og kun ét land udenfor (Marokko i Afrika).

- Jeg har aldrig brudt mig om smagen af karry og bl.a. boller i karry har altid virkelig frastødt mig.

- Jeg har en meget lille familie og har bl.a. kun 2 kusiner og ingen fætre, da min mor er enebarn, og min far kun har en enkelt bror. Men netop derfor har vi nok også bare et endnu tættere bånd i familien.

- Det er nærmest fysisk umuligt for mig at lægge mig i en seng uden at ryste dyne, pude og pyntepuder først, for ellers er jeg bange for, at der gemmer sig en edderkop i sengen. Og det er desværre en frygt, der bygger på en bitter erfaring!

- Jeg er ret pessimistisk og forventer tit det værste, for så kan jeg i hvert fald kun blive positivt overrasket jo.

- Dengang den første Harry Potter film kom frem, syntes jeg det lød som det mest åndssvage nogensinde, indtil min søster og jeg en dag blevet tvunget til at se filmen (med dansk tale - gisp!) af min mormor, og lige siden har jeg været kæmpe fan af filmene og endnu mere af bøgerne, som stadig i dag er mine yndlings.

- Jeg er ikke særlig god til at svare på folks sms'er eller e-mails, fordi jeg altid bliver distraheret og så glemmer det igen.

- Jeg skal altid lige læse bare et par sider i en bog inden, jeg går i seng om aftenen ellers føles det bare helt forkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...