Sider

mandag den 31. marts 2014

Skønhedsfavoritter: Marts 2014


Så er det tid til min skønhedsfavoritter fra marts, og denne gang har jeg forsøgt at begrænse mig en smule. Som I kan se på billedet, så har jeg vist været meget glad for grønne og blå ting - meget apropos foråret jo :)

1. Origins "Modern Friction" skrubbemaske:
Dette er én af de mest effektive skrubbemasker, jeg nogensinde har prøvet. Den fungerer bare så godt og efterlader huden virkelig blød og lækker. Jeg bruger den i hvert fald én gang om ugen og er bare så glad for den!

2. Biotherm "Eau Fraiche" parfume:
En ny og sindssygt lækker duft fra Biotherm. Den er dufter super frisk og er perfekt til hverdagsbrug, da den er meget let - de kalder den en bodyparfume, men jeg bruger den nu bare som en almindelig parfume. Virkelig skøn duft!

3. Moroccanoil hårolie:
Dette er jo en klassiker til håret! Jeg bruger den stort set efter hver hårvask, og den gør altså bare underværker for mit krøllede og lettere krusede hår, så det bliver noget mere kontrolleret og ikke ser så tørt ud.

4. Rimmel neglelak i farven "873 Breakfast in Bed":
Jeg har virkelig en svaghed for mintfarvede neglelakker, og denne her er bare så fin. Nem at påføre, tørrer hurtigt og så koster den slet ikke ret meget (40 kr)!

5. Estée Lauder lipgloss i farven "05 Vinyl Rose":
Jeg har stadig brugt min "Coral Bliss" læbestift fra MAC, som jeg havde med i sidste måneds favoritter, utrolig meget, men når jeg har villet have lidt afveksling fra den, så har jeg brugt denne fine lyserøde lipgloss fra Estée Lauder. Den er super naturlig i farven og holder længe (derfor er den også lidt klistret), så den er bare rigtig fin.

6. Origins "Dr. Weil Mega-Bright Dark Circle Minimizer" øjencreme:
Jeg er super glad for denne øjencreme, da den jo giver fugt og pleje til øjenomgivelserne, men derudover også går ind og arbejder på de mørke rande, som jeg desværre altid har. Den har nemlig lidt lysreflekterende partikler i sig, så den lysner op omkring øjnene. Jeg bruger den både morgen og aften, medmindre jeg har for travlt om morgenen ;)

7. Gosh Velvet Touch eyeliner i farven "007 Alligator":
Jeg er bestemt ikke noget morgenmenneske, så jeg har sjældent tid til at gøre noget ud af mine øjenmakeup om morgenen fx med øjenskygger. Derfor er jeg super glad for farvede eyelinere, da man super hurtigt kan skifte den sædvanlige sorte ud med en farve, og så har man et helt nyt look. Denne har en skøn metallisk grøn farve, og jeg bruger den som regel på den nederste vippelinje og nogle gange også den våde kant.

2 kommentarer:

  1. Også nogle gode favoritter! :) Er specielt vild med moroccanoil - det virker bare :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...