Sider

søndag den 9. marts 2014

Skønne pasteller til neglene fra Rimmel og Rita Ora


Jeg er altid helt skør med pastelfarver, men specielt her til foråret elsker jeg dem bare endnu højere, og ikke mindst når de kommer i form af neglelakker. Så da jeg her den anden dag faldt over den nye kollektion fra Rimmel, som er et samarbejde med sangeren Rita Ora, så blev jeg straks helt solgt. Der er nemlig nogle super fine pastelfarvede neglelakker med i kollektionen, og jeg kom med det samme til at købe den fine mintgrønne farve. Og de koster nemlig kun 40 kr, mens kvaliteten stadig er super god. Så jeg tænkte bare lige, jeg ville give tippet videre ;)

Der er forresten også nogle lakker med mere knald på farverne med i kollektionen og nogle læbeprodukter, og de skulle vist allesammen komme ud i butikkerne nu her eller i den nærmeste fremtid i hvert fald.

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine farver!

  Har du prøvet dem med sugar-finish? De er så sweet og så søde i farverne!

  Kat B
  Katience

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg faktisk ikke! De er super flotte, men synes bare lige jeg har så mange andre farver med den der sandeffekt, at jeg ikke lige følte, jeg havde brug for flere ;)

   Slet
 2. Wow, hvor er de nye farver bare lækre! Jeg er SÅ glad for pastel neglelakker her om foråret og sommeren, så jeg tror muligvis jeg skal prøve en eller to af dem fra Rimmel. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - jeg har det på samme måde ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...