Sider

fredag den 18. april 2014

Dagens outfit i ny kjole

Kjole: Vero Moda - Cardigan: Vero Moda - Ballerinasko: Bianco - Taske: David Jones 
Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "Coral Bliss"


Et outfit fra i dag, hvor jeg endelig har haft det bedre! Er stadig meget forkølet, men har det fint nok ellers, så det er bare skønt. I morges var vi et smut nede ved min farmor til morgenmad sammen med min onkels familie også. Vi har nemlig ikke nogle påskefrokost-traditioner i vores familie, så det var vores måde at samles lidt på.

Her til aften var jeg så ude at spise sammen med mine forældre, søster og hendes kæreste, hvor vi fik det lækreste mad - jeg fik en skøn pastaret med nogle tigerrejer og andre skaldyr, og det var så lækkert (se evt. et billede på min Instagram lige her). Og ja, i den anledning fik jeg så taget min nye fine kjole i brug, som I kan se. Så alt i alt har det været en rigtig skøn dag. Jeg håber også i nyder påsken :)

6 kommentarer:

 1. SUper smuk og sommerfin kjole!

  Kig gerne forbi, knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - er også super glad for den :D

   Slet
 2. Det lyder som en skøn dag - Og du ser fantastisk ud den kjole :)
  Dejligt at du har fået det bedre, jeg håber snart, at du er helt på toppen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også, og tuuuusind tak skal du have! :D

   Slet
 3. Hvor er det dejligt, du har fået det bedre! Det er virkelig bittert at være syg i sin ferie af alle tidspunkter! :)

  Og den kjole er simpelthen vidunderfin til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare så trælst! Og tusind tak :) <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...