Sider

fredag den 4. april 2014

Dagens outfit med masser af nyheder

Skjorte: H&M - Jeans: Dr. Denim - Sko: Converse - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors
Ringe: Birgitte Munch og Skagen - Negle: Rimmel "203 Lose Your Lingerie"


Så blev det tid til et lille dagens outfit fra i dag, hvor jeg er rejst hjem på weekend til mine forældre. Skønt endelig at være hjemme igen efter næsten en måned. Men som overskriften siger, så havde jeg en del nye ting på i dag. Skjorten købte jeg i H&M i mandags, og den er jeg bare super glad for, for den er så dejlig løs og casual, men kan også sagtens gøres fin. Bukserne er også nye, da mit andet par Dr. Denim jeans gik i stykker efter bare 3 måneder. Så jeg fik lov til at få et nyt par, dog havde de ikke den gamle farve længere, så det blev denne i stedet, men den er også bare rigtig fin her til foråret. Og neglelakken er faktisk også ny, for jeg havde faktisk slet ikke sådan en lys lyserød farve, og den er jo ellers bare helt perfekt til årstiden. I må have en rigtig skøn weekend allesammen! :)

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...