Sider

mandag den 7. april 2014

En skøn weekend!


Jeg har bare haft den dejligste weekend på besøg hjemme ved min familie. Vi har hygget med masser af lækker mad og lørdag aften var min søster og jeg ude at spise. Det er alt for længe siden, vi sidst har gjort det! Det var bare så lækkert. Og ellers så har jeg travlt med en skoleopgave, som skal afleveres i morgen tidlig, så derfor har jeg forsømt bloggen lidt. Orker ikke lave den færdig, men det bliver jeg nok nødt til ;)

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend :) Og sikke en sød hund, du har dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også og ja, hun er simpelthen bare så skøn lille Minnie :D

   Slet
 2. Det lyder som om du har haft en rigtig dejlig weekend ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 3. Familiehygge er nu det bedste - og pizzaen ser bare god ud.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig og det var den bestemt også :D

   Slet
 4. Dejligt med hygge! :)

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...