Sider

fredag den 11. april 2014

En tur i biografen: Divergent


Jeg var i biografen med et par veninder i går, hvor vi så "Divergent" - en film jeg længe har glædet mig til, da jeg rigtig godt kan lide bøgerne, som jeg bl.a. også har snakket om i dette indlæg. Det er efterhånden et par år siden, jeg læste den første bog i serien, så detaljerne er ikke helt friske i min hukommelse, så derfor var det lidt svært for mig at vurdere, hvor meget filmen afvigede fra bogen, men jeg var i hvert fald vildt tilfreds med den, og den levede helt klart op til mine forventninger. Synes skuespillet var godt, og alt foregik egentlig som jeg huskede det fra dengang jeg læste bogen. Så ja, jeg vil helt klart anbefale filmen, også selvom du ikke har læst bogen. Og hvis du fx er vild med "The Hunger Games", tror jeg helt klart også, du vil synes om "Divergent". Har du endnu ikke set traileren, så er den her:

2 kommentarer:

 1. Åh, den må jeg helt klart ind og se! Elsker Hunger Games.
  Desuden er dit nyklippede hår virkelig fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så tror jeg også helt klart du vil kunne lide denne! Og tusind tak skal du have :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...