Sider

tirsdag den 29. april 2014

Endnu en biograftur: The Other Woman


Jeg havde en super hyggelig dag i går, hvor jeg var sammen med nogle søde veninder. Vi var ude at spise lækker thailandsk mad, hvorefter vi var i biografen til et "Girls Night"-arrangement, hvor der var forpremiere på filmen "The Other Woman", som de fleste danskere nok efterhånden har hørt en del om, da Nikolaj Coster-Waldau jo har én af hovedrollerne i den. Og nøj, hvor var den bare sjov! Hele biografen skraldgrinede bare gennem store dele af filmen, og jeg har helt sikkert ikke grinet så meget under en film, siden jeg så Brudepiger/Bridesmaids. Så hvis du er til komedier, er jeg helt sikker på, at du vil elske den - det gjorde jeg i hvert fald, og den skal helt sikkert ses igen på et tidspunkt. Og så er det jo bare så fedt, at en dansker har en så stor rolle i en kæmpe Hollywood-film. Det er bare så sejt gået (og ikke mindst hans rolle i Game of Thrones også)! Har I planer om at skulle ind og se "The Other Woman"?

4 kommentarer:

 1. Jeg regner med at bruge en fribillet på den, den lyder ret sjovt ud fra traileren. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert fald den var super sjov :D

   Slet
 2. Uh, jeg skal ihvertfald se den! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...