Sider

tirsdag den 22. april 2014

Fine sko til forårsvejret


Jeg synes det er ret svært, hvilke sko man lige skal tage på disse dage, hvor vejret er så utilregneligt med svingende temperaturer. For når solen er fremme er der jo skønt, men der er bare stadig rigtig koldt i skyggen, og det er derfor svært lige at vide, hvad man skal tage på fødderne (og på kroppen for den sags skyld!). Jeg synes nemlig, det mange gange er for varmt med mine støvler på, men det er også bare alt alt for koldt med sandaler eller andre åbne sko.

Derfor går jeg faktisk mest i enten sneakers eller ballerinaer disse dage, da de er sådan lige midt i mellem, og derfor passer rigtig godt til det nuværende vejr. I den anledning har jeg fundet nogle favoritter frem fra webshoppen Eshoes.dk, som har en lang række af de kendte mærker som New Balance, Converse, Birkenstock, Hunter osv., så der er noget for enhver smag, samt gratis fragt, hurtig levering og gratis bytte. Jeg kunne fx virkelig godt tænke mig et par Converse mere, og jeg har længe været vild med den mørkeblå udgave, da de vil være super fine til mange ting. Derudover kunne jeg også super godt tænke mig et par loafers, da jeg faktisk slet ikke ejer et par, hvilket jo er en klar fejl, så fine som de er!
Hvilke sko bruger I mest disse dage, og har I nogle bestemte favoritter fra Eshoes? :)

(I samarbejde med Eshoes.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...