Sider

lørdag den 26. april 2014

Lækre ting til hjemmet fra Bilka


Vi kender jo allesammen til Bilka (ellers er der noget galt!) - stedet der jo bare har ALT, og det er bare super smart at kunne få al sin shopping ordnet ét enkelt sted. Og jeg er specielt rigtig vild med deres boligafdeling, hvor de både har en masse flotte pynteting, men også møbler. Jeg synes bl.a. de har super mange fine sofaer til overkommelige priser, og jeg endte faktisk med at købe min sofa i Bilka, da jeg flyttede hjemmefra for nogle år siden, og den er jeg bare så glad for!

Som I kan se, så har jeg lavet en lille collage med en masse fine ting til boligen, som jeg bestemt ikke ville være ked af at eje. Jeg er specielt vild med det super lækre sengetøj med kirsebærsgrenene på, det er bare så fint! Derudover har jeg virkelig også en svaghed for skilte med sjove eller meningsfulde citater på, da jeg bare synes, de er sådan et fint og anderledes dekorationselement i hjemmet. Og så synes jeg bare altid, man kan bruge fine opbevaringskasser og små pynteting som fx. den røde vase. Ja, jeg kunne købe mig fattig! Har I nogle bestemt ønsker til boligen for tiden?

(I samarbejde med Bilka)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...