Sider

lørdag den 26. april 2014

Gårsdagens outfit i sort og grå

Top: H&M - Nederdel: H&M - Cardigan: H&M - Sko: Converse - Taske: Asos - Solbriller: Ray-Ban 
Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors - Ringe: Skagen og Birgitte Munch - Negle: OPI "Cajun Shrimp"


Ja, et outfit fra i går hvor jeg var på en hyggelig shoppetur med en veninde, som jeg derefter hyggede med om aftenen til aftensmad, film og lækkerier. Så hyggeligt! I dag har jeg så været på arbejde, hvilket ikke var helt fornøjeligt, når vejret nu har været så fantastisk udenfor, men det kan jeg heldigvis nyde lidt mere i morgen, hvor jeg ingen planer har udover noget skolearbejde. Cardiganen er forresten ret ny, for jeg havde faktisk slet ikke nogen grå cardigan, så den er jeg super glad for. Derudover er det vist bare en masse gamle favoritter, men det er jo også godt. Hav en skøn weekend!

2 kommentarer:

  1. Super fint!
    Jeg er vild med hvordan de røde negle bryder det ellers sorte/grå look :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...