Sider

mandag den 21. april 2014

Lidt billeder fra de sidste par dage

Smukke liljer og en Minnie, der lige har været i et tiltrængt bad.

Det synes hun virkelig ikke var særlig sjovt!

Men hun blev så fin - her helt nyvasket, redt og trimmet.

Så er jeg hjemme ved mig selv igen efter en skøn påskeferie med familien, hvor jeg selvfølgelig har haft kameraet lidt fremme. Som I kan se så fik Minnie sig et lille bad, hvilket hun hader, men hun trængte til det og endte med at blive så fin! Men nu er jeg vist også ved at trænge til at komme i skole igen. Vi har dog igen en nem uge med kun to dages undervisning, men derudover skal der laves projekt og praktikansøgninger, så der skal nok blive noget at se til alligevel.
I må have en skøn uge allesammen! :)

Forresten fandt jeg i går aftes en skovflåt, der lige havde bidt sig fast på min mave. Ad, hvor var det bare klamt - har kun erfaringer med dem på Minnie, men har aldrig haft en siddende på mig selv før, så var helt frastødt! Heldigvis fik jeg den ordentligt ud, så jeg håber ikke, jeg har fået Borrelia. Klamme små sataner!

2 kommentarer:

  1. Smukke billeder! Men puha en ubehagelig oplevelse med den skovflåt :s

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have :) Og ja, det var så ulækkert!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...