Sider

søndag den 13. april 2014

Mere nyt fra Vero Moda


Jeg købte ikke kun en bikini fra Vero Moda her for nyligt, men faktisk også én af kjolerne fra dette indlæg - det er farligt at lave collager! Men jeg er så vild med kjolen, specielt pga. den fine farve. Derudover er det også bare én, man kan bruge både til hverdag og fest, så det er super dejligt, og jeg glæder mig til at tage den i brug. Kjolen kan findes lige her, men jeg kan se at den desværre næsten er udsolgt i denne farve, dog kan den også fås i hvid og koral, som også er super fine. Den er desuden meget normal i størrelsen, dog vil jeg sige, at hvis du som regel svinger mellem to størrelser, så tag den mindste (det endte jeg i hvert fald med at gøre). Og forresten god påskeferie til jer, der er så heldige at have det allerede nu - jeg har først fri fra onsdag, men det går nu også nok, hehe ;)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare supersød! Må helt klart forbi Vera Moda, når jeg skal ind til Algade i dag :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé! Desværre synes jeg bare aldrig de har ret mange kjoler i Vero Modas fysiske butikker :/

   Slet
 2. Den er virkelig sød den kjole! Jeg stod og kiggede på en magen til i koral i weekenden, og jeg har faktisk fortrudt at jeg ikke købte den, hehe. Den kan jo som du siger, bruges både til hverdag og fest :D

  - Louise Lykke
  http://www.allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - det kan være du må et smut tilbage så! ;)

   Slet
 3. Den er virkelig yndig! Farven er helt forårsfin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare så vild med farven! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...