Sider

tirsdag den 8. april 2014

Minnie's mange ansigter


Haha, jeg kiggede lige denne billedserie af Minnie igennem og et par af billederne er mildest talt lidt uheldige af hende. Man kan altså bare heller ikke forvente at se lige godt ud på alle billeder, vel? ;) Nå, men i dag har jeg fået afleveret opgave, så nu føler jeg endelig jeg kan slappe lidt af igen indtil i næste uge, hvor vi får den næste, for vi har heller ikke rigtig noget undervisning inden da, så det er skønt. At jeg så skal tænke på praktikansøgninger, snakker vi ikke lige om!

8 kommentarer:

 1. Hvor er den dog sød, og sikke nogle søde ansigter den laver!

  Kig gerne forbi, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, hun er bare min lille skat ;)

   Slet
 2. HAHAH elsker det sidste billede! Gangsta Minnie

  SvarSlet
 3. Ha ha, elsker det! Hun har lidt skæve tænder ;-) Og hvor ser hun altså bare skøn ud på billede to!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej hun har ikke de smukkeste tænder! Men ja, sådan ser hun heldigvis også ud det mest af tiden (billede to) ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...