Sider

søndag den 27. april 2014

Pæne blondesko fra H&M


Jeg har i efterhånden et godt stykke tid kigget på disse fine blondesko fra H&M online (de var bl.a. med i dette indlæg), men det er først for nyligt, jeg har set dem i butikkerne, så her for et par dage siden, besluttede jeg mig for, at nu var det altså tid til at købe dem. Jeg er helt vild med blonderne, og så er det også bare en perfekt forårssko, da de er så lette og luftige i stof og sål. Er sikker på de bliver nye forårsklassikere for mig! Forresten så synes jeg mine fødder ser ualmindeligt store ud på billedet, men jeg bruger altså kun str. 39, hehe ;)

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er de altså fine! Jeg køber sjældent den slags sko, men de her er altså alt for fine til at jeg kan modstå :D Skønt tip!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sådan have jeg det nemlig også! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...