Sider

torsdag den 17. april 2014

Sød musik i mine ører..Det er faktisk ikke så tit, jeg skriver om musik her på bloggen, medmindre det har været Lana Del Rey-relateret, og det er det nu alligevel også lidt i dag, men for en gangs skyld handler det ikke kun om hende, haha. Jeg har nemlig hørt disse sange rigtig meget de sidste par dage. Den ovenstående er en ny smuk sang med Birdy, der er på soundtracket til den kommende film "The Fault in Our Stars" (som jeg glæder mig sådan til!), hvilket også illustreres i den smukke video.

Derudover kommer jeg selvfølgelig ikke udover, at Lana Del Rey har udgivet sin nye single "West Coast", og jeg elsker jo bare alt, hvad hun laver. Dog tror jeg ikke det er min yndlingssang med hende, men den er stadig super god! Og så var jeg jo for nyligt i biografen for at se "Divergent", hvor jeg i et par scener forelskede mig i musikken, og derfor straks fandt frem til sangene, da jeg kom hjem, og de er med henholdsvis Ellie Goulding og M83. Hvad lytter i til for tiden? :)

Lana Del Rey - West Coast:


Ellie Goulding - Hanging On:


M83 - I Need You:

2 kommentarer:

 1. Super godt musik! :)

  Kig gerne forbi, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for der er andre end mig der kan lide det! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...