Sider

søndag den 27. april 2014

Sommerklar med XL Byg


Noget af det, der virkelig kendetegner foråret er, at man som regel har en masse projekter i gang i hjemmet og haven, så man kan blive klar til sommeren. Havemøblerne skal frem, det samme skal grillen, haven skal ordnes og terrassen skal pyntes med krukker, potter osv. Det kender vi vist allesammen til, hvis man er vokset op i et parcelhus.

Og selvom jeg nu bor i lejlighed, så er jeg så heldig at have en skøn altan, som også skal gøres klar til sommeren. Man behøver jo nemlig ikke nødvendigvis at have en have for at kunne have havemøbler, krukker og en lille grill. For hvis der er noget, jeg forbinder med sommeren, så er det altså at spise aftensmad fra grillen udenfor. Når jeg har nogle projekter i gang i lejligheden, så køber jeg altid, hvad jeg skal bruge i XL Byg - min far arbejder nemlig i én af deres butikker, men først og fremmest er det fordi, de har et kæmpe vareudvalg, og derfor stort set altid har det, jeg har brug for. De har fx et stort udvalg af griller http://www.xl-byg.dk/produkter/haven/grill/, havemøbler og selvfølgelig værktøj og byggeredskaber.

Lige nu mangler jeg at få rengjort altangulvet og mine havemøbler, samt en kærlig hånd til altankassen. Og så kunne det altså være så hyggeligt med lidt fine krukker og måske en lille kuglegrill, og så er jeg da bare totalt sommerklar!
Har I gang i nogle bolig- eller haveprojekter for tiden? :)

(I samarbejde med XL Byg)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...