Sider

onsdag den 16. april 2014

Sygdom og gensyn med en gammel ven


Beklager stilheden på bloggen de sidste par dage, men jeg er simpelthen blevet væltet omkuld af en slem omgang forkølelse og har derfor ligget syg siden mandag morgen, så jeg har bare haft absolut ingen energi og har ikke engang orket at tænde for min computer. I dag kom min mor så og hentede mig (det havde vi planlagt længe), så nu er jeg hjemme på en lille påskeferie, men jeg har det desværre stadig ikke godt.

Men dog har jeg ikke ligget og kedet mig alt for meget, for jeg er for nyligt begyndt på at læse alle Harry Potter-bøgerne igennem igen, da det efterhånden er mange år siden, jeg sidst har gjort det. Og hvilken fornøjelse det er! De bringer bare så mange gode minder frem og giver bare en helt bestemt stemning inden i. Og så er det faktisk første gang, jeg læser bog 2-5 på engelsk, da jeg først for nyligt har taget mig sammen til at få købt dem på engelsk også. Men det bliver de jo helt klart kun bedre af, så jeg hygger mig rigtig meget med dem. Har I det på samme måde med Harry Potter? ;)

6 kommentarer:

 1. God bedring :-)

  Elsker Harry Potter bøgerne og kan læse dem om og om igen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og jeg har det på præcis samme måde..

   Slet
 2. Det er usammenligneligt, den stemning og hygge de bøger giver. God bedring.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! Og tusind tak :)

   Slet
 3. Åh, din arme stakkel. Rigtig god bedring. Jeg kunne dog ikke forestille mig en bedre kur end lidt Hogwarts-eskapisme. De bøger er den rareste redning fra alverdens hverdagsproblemer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og du har så meget ret :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...