Sider

onsdag den 2. april 2014

Ultraviolence


Hvis I kender mig bare en lille smule, så ved I at jeg har været lettere besat af Lana Del Rey's musik lige siden, hun kom frem med "Video Games" tilbage i 2011, og jeg skamlyttede simpelthen bare hendes album næsten konstant i et års tid og elsker det stadig ligeså højt, og jeg var skam også så utrolig heldig at være med til én af hendes koncerter her i Danmark for et års tid siden. Så det er måske ikke så mærkeligt, at jeg er godt og grundigt spændt på hendes nye album "Ultraviolence", som efter sigende skulle komme allerede om en måneds tid. Og nu er hun tilmed begyndt at tease det lidt på sin Instagram-profil bl.a. med ovenstående billede. Nøøøøj, hvor jeg glæder mig, jeg er sikker på det bliver så godt! Er I også vilde med Lana Del Rey og spændte på det nye album? :)

Billede: Lana Del Rey / Instagram

2 kommentarer:

  1. Jeg er også helt vild med Lana Del Ray, synes hun er sindsygt dygtig! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er hun nemlig - helt vildt! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...