Sider

torsdag den 22. maj 2014

Dagens outfit i total sommerstil!

Kjole: Zara - Cardigan: H&M (lang udgave- Sandaler: Ukendt - Taske: David Jones 
Solbriller: Ray-Ban - Ur: Dolce&Gabbana - Ringe: Spinning/Birgitte Munch


Hvilken døje jeg måtte igennem med disse billeder! Måtte to gange starte forfra med redigeringen, fordi Photoshop crashede, men så kan jeg vel bare lære at gemme undervejs. Men i hvert fald et outfit fra i dag, hvor vejret jo bare var så fantastisk, at jeg måtte lufte mine vinterblege ben. Det var nu dejligt! Kjolen købte jeg på udsalg sidste sommer i Lübeck, og den er helt sikkert én af mine favoritter, selvom jeg lige har haft glemt den lidt i en periode. Dagen stod mest af alt på en lille tur inde i byen med nogle veninder, hvor vi fik frokost på Jensens Bøfhus (salatbar og pomfritter til mig!) og ellers kiggede lidt butikker og sådan. Super hyggeligt! Håber også I nyder vejret :)

6 kommentarer:

 1. Til gengæld er resultatet virkelig lækkert!! :D
  Hvor er det et skønt sommerlook - Og der er bare så mange muligheder i det, fordi detkan bruges til så mange anledninger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have :D Og ja, det kan let pyntes op og ned!

   Slet
 2. Kjolen er godt nok fin :D
  Den er simpelthen så flot til dig.

  // www.fashionbysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak skal du have! :)

   Slet
 3. Sikke et fint og yndig outfit du bære dig der! <3

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...