Sider

onsdag den 14. maj 2014

Dagens outfit med masser af blonder

Kjole: H&M - Cardigan: Vero Moda - Sko: H&M - Ur: Michael Kors - Ring: Skagen


Så blev det endelig tid til et nyt outfit her til bloggen - der er efterhånden gået et par uger siden det sidste af én eller anden grund. Men dette outfit afspejler i høj grad min kærlighed til blonder i form af kjolen og skoene, som begge har de fineste blonder. Derudover har jeg måttet finde de tykke tights frem igen, for der har da bare været det mest elendige vejr på det sidste. Heldigvis lyder det da til, at der snart kommer godt vejr igen. Det vil jeg glæde mig til!

I dag har jeg været til fremlæggelse af det sidste projekt på denne uddannelse, det er altså en vild tanke! Så nu har jeg faktisk læseferie, og det er nu meget skønt. I morgen har jeg nogle forskellige ting, jeg skal først på dagen, og om aftenen kommer min mor på besøg og overnatter her, da vi har nogle projekter i min lejlighed på fredag. Det bliver så hyggeligt :)

4 kommentarer:

 1. Er vild med din kjole :)
  Den er super fin og feminin

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - den er nemlig så dejlig feminin :D

   Slet
 2. Hvor er den fin den kjole - Og den matcher skoene perfekt! :)
  Og hvor lyder det skønt, at fremlæggelsen er overstået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og ja det er virkelig skønt :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...