Sider

onsdag den 28. maj 2014

Eksamen på hjernen!


De sidste par dage og de næste også (indtil mandag faktisk) står i høj grad på eksamensprojekt for mig. Jeg har nemlig været sammen med et par af mine gode veninder fra studiet til sparring med hinanden, og så lavede vi bare en hyggelig situation ud af det med en sleepover, lækker grillmad og masser af hygge. Dog fik vi nok ikke lavet helt så meget på projektet, som vi havde håbet på, men sådan går det jo nogle gange. Men ej, hvor jeg bare glæder mig til projektet er afleveret - det bliver så skønt, for det hænger mig allerede langt ud af halsen. Håber det går godt med jeres eksaminer!

I morgen tager jeg hjem på forlænget weekend ved mine forældre, hvor vi bl.a. får gæster til spisning i morgen aften, og lørdag aften skal jeg til en stor dobbelt 50 års fødselsdag hos min onkel og hans kæreste, så det bliver bare vildt hyggeligt. Har I nogle spændende planer for Kristi Himmelfarts-ferien? :)

2 kommentarer:

  1. Det lyder godt nok hyggeligt at komme hjem på ferie! :) Jeg er også taget hjem til mine forældre for at slappe af. God ferie!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...